ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ

Σταυρούλα - Αντιγόνη Πριλή

Η Σταυρούλα - Αντιγόνη Πριλή είναι Δικηγόρος παρ' Αρείω Πάγω, μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών.

Αποφοίτησε από την Νομική Σχολή του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης και εν συνεχεία συνέχισε τις σπουδές της και είναι κάτοχος Μεταπτυχιακού Διπλώματος Ποινικού Δικαίου της Νομικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και κάτοχος Μεταπτυχιακού Διπλώματος στην Ψυχιατροδικαστική της Ιατρικής Σχολής, επίσης, του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Είναι Μέλος της Ελληνικής Ψυχιατροδικαστικής Εταιρείας, Μέλος της  Ένωσης Ελλήνων Ποινικολόγων και  Μέλος της Ένωσης Ποινικολόγων & Μαχόμενων Δικηγόρων.

Παράλληλα, έχει παρακολουθήσει πλήθος ημερίδων, συνεδρίων και σεμιναρίων σχετικά με το Αστικό Δίκαιο, το Ποινικό Δίκαιο την Γραφολογία και τον Γενικό Κανονισμό για την Προστασία των Προσωπικών Δεδομένων (GDPR) ΕΕ 2016/679.

Επίσης έχει προβεί σε Εισηγήσεις  για Νομικά Ζητήματα σε Πανελλήνια Συνέδρια, Ημερίδες καθώς και σε Εισηγήσεις στο Διεθνές Πανεπιστήμιο Ελλάδος, ενώ παράλληλα έχει ασχοληθεί με σοβαρές υποθέσεις Ποινικού Δικαίου που έχουν απασχολήσει έντονα την κοινή γνώμη. Έχει συμμετάσχει μάλιστα και ως προσκεκλημένη σε Podcasts, αναλύοντας θέματα νομικού περιεχομένου και εγκλήματα που συγκλόνισαν λόγω της ιδιαιτερότητας και της εμβέλειας τους.

Κεφάλαιο της για "την Νομική Προστασία της Μητρότητας και τις σχετικές διατάξεις κατά το ισχύον ελληνικό δίκαιο", μεταξύ άλλων ειδικών θεμάτων από έγκριτους επιστήμονες, εμπεριέχεται στο επιστημονικό Σύγγραμμα "Μαιευτική Φροντίδα στην Κύηση" των Καθηγητών κ.κ. Αγγελικής Α. Αντωνάκου & Δημητρίου Γ. Παπουτσή που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Broken Hill Publishers Ltd.

Διατηρεί δικηγορικό γραφείο στο Ίλιον και αναλαμβάνει  υποθέσεις  σε όλη την Ελλάδα, αλλά και στο νησί της Μυκόνου, πλαισιωμένη από καταρτισμένους συνεργάτες της . Παρέχει εξειδικευμένες νομικές υπηρεσίες προς ιδιώτες, ελεύθερους επαγγελματίες και επιχειρήσεις πάντα με γνώμονα την εχεμύθεια, τη συνέπεια και το αίσθημα ευθύνης προς τους εντολείς της.

Αριστοτέλης Πριλής

 

Ο Αριστοτέλης Πριλής ως Δικαστικός Επιμελητής στο Πρωτοδικείο Αθηνών το έτος 2015. Διαθέτει  άριστη γνώση του αντικειμένου, βάσει σπουδών και εξειδικευμένης εμπειρίας, αλλά και  απαραίτητη τεχνική και υλική υποδομή, ώστε να εξυπηρετείται και να εκτελείται οποιοδήποτε αίτημα ανατίθεται στην ομάδα του γραφείου.

Αναλαμβάνει την επίδοση εξωδίκων, δικογράφων καθώς επίσης και την εκτέλεση δικαστικών αποφάσεων που αφορούν την κινητή και ακίνητη περιουσία των οφειλετών, και που έχουν να κάνουν με την αποβολή, τη συντηρητική κατάσχεση, τον πλειστηριασμό, την απογραφή κ.λπ.

Διατηρεί το κεντρικό του γραφείο στο Ίλιον, επί της οδού Αργυροκάστρου 81, αλλά και δεύτερο γραφείο στην πλατεία Ομονοίας, στο κέντρο της Αθήνας, στην οδό Πειραιώς 1 (7ος όροφος). Έχει στενή συνεργασία με την Σταυρούλα-Αντιγόνη Πριλή, αποτελώντας τον ιδανικό συνδυασμό που θα φέρει σε πέρας  την υπόθεση που έχουν αναλάβει από κοινού, ενώ ταυτοχρόνως, ο ίδιος συνεργάζεται με Δικηγόρους, Νομικά Πρόσωπα και Ιδιώτες, σε ολόκληρη την ελληνική επικράτεια.