ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ

Σταυρούλα - Αντιγόνη Πριλή

Η Σταυρούλα - Αντιγόνη Πριλή είναι απόφοιτη της Νομικής Σχολής του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης και κάτοχος Μεταπτυχιακού Διπλώματος Ποινικού Δικαίου της Νομικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και κάτοχος Μεταπτυχιακού Διπλώματος στην Ψυχιατροδικαστική της Ιατρικής Σχολής, επίσης, του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Είναι Μέλος της Ένωσης Ελλήνων Ποινικολόγων και Μέλος της Ένωσης Ποινικολόγων & Μαχόμενων Δικηγόρων.

Παράλληλα, έχει παρακολουθήσει πλήθος ημερίδων, συνεδρίων και σεμιναρίων σχετικά με το Αστικό Δίκαιο, το Ποινικό Δίκαιο την Γραφολογία και τον Γενικό Κανονισμό για την Προστασία των Προσωπικών Δεδομένων (GDPR) ΕΕ 2016/679.

Επίσης έχει προβεί σε Εισηγήσεις της για Νομικά Ζητήματα σε Πανελλήνια Συνέδρια καθώς και σε Εισηγήσεις στο Διεθνές Πανεπιστήμιο Ελλάδος , ενώ παράλληλα έχει ασχοληθεί με σοβαρές υποθέσεις Ποινικού Δικαίου που έχουν απασχολήσει έντονα την κοινή γνώμη. Συμμετέχει μάλιστα και ως προσκεκλημένη σε Podcasts , αναλύοντας θέματα νομικού περιεχομένου και εγκλήματα που συγκλόνισαν λόγω της ιδιαιτερότητας και της εμβέλειας τους.

Κεφάλαιο της για "την Νομική Προστασία της Μητρότητας και τις σχετικές διατάξεις κατά το ισχύον ελληνικό δίκαιο" , μεταξύ άλλων ειδικών θεμάτων, εμπεριέχεται στο επιστημονικό Σύγγραμμα "Μαιευτική Φροντίδα στην Κύηση" των Καθηγητών κ.κ. Αγγελικής Α. Αντωνάκου & Δημητρίου Γ. Παπουτσή που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Broken Hill Publishers Ltd.

Διατηρεί δικηγορικό γραφείο στο Ίλιον, παρέχοντας εξειδικευμένες νομικές υπηρεσίες προς ιδιώτες, ελεύθερους επαγγελματίες και επιχειρήσεις πάντα με γνώμονα την εχεμύθεια, τη συνέπεια και το αίσθημα ευθύνης προς τους εντολείς της.

Αριστοτέλης Πριλής

 

Ο Αριστοτέλης Πριλής είναι Δικαστικός Επιμελητής του Εφετείου Αθηνών . Αναλαμβάνει την επίδοση δικογράφων και εξωδίκων εγγράφων, καθώς και την αναγκαστική εκτέλεση  εκτελεστών τίτλων-δικαστικών αποφάσεων στην κινητή και ακίνητη περιουσία οφειλετών { αποβολή, συντηρητική κατάσχεση, απογραφή , πλειστηριασμό κλπ.} Συνεργάζεται με Δικηγόρους, Νομικά Πρόσωπα και Ιδιώτες ανά την Ελλάδα.